Başkan Kıvrak, çalışmaları yerinde inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine Belediyesi ekiplerinin Sarıoğlu Mahallesi’nde sürdürdüğü yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çine Belediyesi ekiplerinin doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolları yenilemek için çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar için aralıksız çalışan ekipler faaliyetlerini ilçenin en işlek noktalarından biri olan Nuri Güngör Caddesi’nde sürdürüyor. Ekipler, taş söküm çalışmalarının yanı sıra kilitli parke taşı döşeme işlemlerini de titizlikle yürütüyor.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Mehmet Kıvrak, ekiplerin yeni yollar için aralıksız çalıştığını belirtti. Belirlenen program dahilinde çalışmaların süreceğinin bilgisini veren Başkan Kıvrak, “Vatandaşlarımız, her şeyin en iyisini hak ediyor, ilçemize en iyi hizmeti vermek için çok çalışacağız” diye konuştu. 

DSC1707

Image 1 of 8

Başkan Kıvrak, çalışmaları yerinde inceledi