Madranspor Kulübü, Kaymakam Büyükköse’yi ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Madranspor Yönetimi, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse’yi makamında ziyaret etti. Yönetim, Kaymakam Büyükköse’ye Yeşil-Sarılı forma hediye edildi.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse’yi hayırlı olsun ziyareti bulundu. Çine Kaymakamı Büyükköse, Çine Madranspor Kulüp yöneticilerine başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler ise takımın iyi yerlere gelebilmesi için ilçedeki mülki ve idari amirler ile birlikte hareket etmek istediklerini belirti.

Güler, “Bu takım ilçemizin bir değeri ve biz bu değeri daha yükseklere, hak ettiği yerlere çıkması için bu görevi üstlendik. Biz bu başarıyı isterken, bunu tek başımıza değil, bütünüyle ilçemize gönül vermiş kişilerin de yardımı ile yapmak istiyoruz. Biz birlik ve beraberlik sağlamadığımız takdirde, gelecek olan başarının tadı da bir anlamda eksik kalacak. İnşallah el ele vererek, yeniden takımımızın hak ettiği yerde ilçemizi temsil etmesini sağlayacağız” dedi.

Madranspor Kulübü, Kaymakam Büyükköse’yi ziyaret etti