“Kendi adayımızla seçimlere gireceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Çine’de kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.

Başkan Bozkurt yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Ülkemizdeki sistemden sıkılmış ve sıkışmış seçmene alternatif olabilmek amacıyla iyiler ve cesurlar tarafından kurulmuş bir siyasi partidir. Ezan-ı Muhammedi’yle, İstiklal Marşımız ile, Türk Bayrağımız ile, Atatürk ile problemi olmayan herkesi İYİ Partimize davet ediyoruz.
Genel İdare Kurulumuz (GİK) tarafından 81 ilde bağımsız bir şekilde yerel seçimlere girme kararı alındı. İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı olarak kararı memnuniyetle karşıladık. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği üzere ‘Özü Başımıza Gireceğiz, Rotamız Net Pusulamız Millet’ İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak üyelerimiz ile yaptığımız istişare ve görüşmeler neticesinde ve yönetim kurulumuz ile almış olduğumuz kararlar doğrultusunda yerel seçimlere bağımsız olarak katılma kararı aldık. Partimizin Çine’mizi İyi Belediyecilik ile taçlandıracak kadroları, aday adayları ve projeleri bulunmakta olup, ilerleyen günlerde bu konularda açıklamalar yapacağız” ifadelerine yer verdi. seyhananaokulu.com

“Kendi adayımızla seçimlere gireceğiz”