‘Çinelilerin beğenerek tükettiği sucuk tescillendi’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de faaliyetine 8 ay önce başlayan Efem Et, kendi ürettiği Efem Et Başyiğit Sucuk markasını tescilletti. Kısa süre içinde sucuk konusunda iddialı bir üretim yapan Efem Et,  Efem Et Başyiğit Sucuk markasıyla Türkiye’nin tamamına internetten satış yapmanın hazırlığını yapıyor.

Çine’de kendi sektörlerinde fark yaratmak için sucuğa önem verdiklerini söyleyen Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışcı, “Ürettiğimiz sucuğun içerisinde sakatatsız safi et olan sucuk üretimi yaptık. Ürettiğimiz sucuk Çineli hemşerilerimiz tarafında çok beğenildi. Firma olarak ürettiğimiz kaliteli ürettiğimiz sucuğumuzu Türk Patent Kurumunda onay olarak markamızı tescillettik. Hem üretim, hem de internetten satış yapmak için gerekli onayımız aldık. Önümüzdeki günlerde kaliteli sucuğumuzu Türkiye’nin tüm illerini satış yapabileceğiz” dedi.

“İDDALİYIZ”

Ürettikleri sucuğun tanınmış markalı sucuklardan daha kaliteli olduğunun altını çizen Kılışcı, “Bugüne kadar et ve sucukta sattığımız ürünün hep arakasında nasıl durduysak bundan sonra aynı şekilde devam edeceğiz. Her zaman müşterimize verdiğimiz ürünün arkasındayız. 8 ay gibi zaman içerisinde iç piyasayı 4 tonda fazla bir sucuk satışı gerçekleştirdik. Talep doğrultusunda da Türkiye’nin 10 iline kargo ile sucuk satışı yaptık. Hedefimiz Çine’de ürettiğimiz sucuğu Türkiye’yi tanıştırmak. Firma olarak kısa süre uzun yol katlettik. Müşterilerimizden olumlu tepkileri bizleri daha güçlü kılıyor. Bizi tercih eden Çine halkına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SUCUK-3

Image 1 of 5

‘Çinelilerin beğenerek tükettiği sucuk tescillendi’