Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu Çine’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu Muğla-Aydın Karayolu Eskiçine Mahallesi sınırları içerisinde hizmete girdi. Sedir, Çine’nin ilk ‘Kendin pişir kendin ye’ mekânı oldu. 

Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu, samimi işletme anlayışı ve doğal ürünlerden hazırlanan köy kahvaltısı ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Aydın-Muğla Karayolu üzerinde mangal, et, açık hava, doğa, piknik ve ‘kendin pişir kendin ye’ denilince artık ilk akla gelen isim olan Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu, sevdikleriniz ile vakit geçirebileceğiniz ve güzel anılar biriktireceğiniz mekan olarak sizleri bekliyor.

Çine’ye böyle bir işletme kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen işletme sahibi Mehmet Kaçtı, ilçede bir ilk olan ‘kendin pişir kendin ye’ konseptini getirdiklerini ifade etti. İşletme olarak müşterilerine her türlü imkânı sunduklarını ifade eden Mehmet Kaçtı, birbirinden güzel serpme kahvaltı çeşitleriyle ve ilçenin tanınmış esnaflarından Kasap Zeki’nin günlük kesilen hayvanlarından en güzel etleri de restoranın reyonlarında müşterilerine sunduklarını söyledi.
‘KENDİN PİŞİR, KENDİN YE’
Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu olarak ilçeye değer katmaya devam edeceklerini söyleyen Mehmet Kaçtı, “Muğla- Aydın Karayolu üzerinde Eskiçine Mahallesi sınırı içerisinde Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu işyerimizde hizmet vermeye başladık. Burada Çineli müşterilerimizin yanı sıra bu güzergâhı kullanan yol müşterilerimize de hizmet veriyoruz. Amacımız buraya gelen müşterilerimizin iyi bir hizmet almalarını sağlamak, rahat bir şekilde kahvaltısını veya yemeğini yemesine vesile olmak. İşletmemizde kullandığımız ürünlerde asla kaliteden ödün vermiyoruz. Güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerimize hizmet ediyoruz. Müşterilerimizin gönül rahatlığıyla mangalını yakarak burada ‘kendin pişir kendin ye’ konseptinde keyifli bir ortam sunuyoruz” dedi.
Kaçtı, işletme olarak toplu yemek, nişan ve doğu günü kutlamaları gibi organizasyonlarda da hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi.

DSC_0201

Image 1 of 19

Sedir Kahvaltı ve Kebap Salonu Çine’de açıldı