Karcı: Kanunlar bizi mağdur etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın-Muğla Karayolu üzerinde faaliyet gösteren Karcıoğlu Tarım Yapı Market ile yan parselinde inşaat firma ile yol geçişi için mahkemelik olmuştu.  Mahkeme, yol için işyerine giderek çalışma başlattı.

Çine’nin tanınmış esnaflarından Karcıoğlu Tarım Yapı Marketin sahibi Mehmet Karcı, “Kanunlar bizi mağdur etti” dedi. https://filmizle.movie/al-hadiya-izle

Uzun zamandan bu yana inşaatı yapan firma ile davalık olduğunu söyleyen Karcıoğlu Tarım Yapı Marketin sahibi Mehmet Karcı, “İşyerimizin yan parselindeki inşaatın usul ve yasaya aykırı olarak ve geçici Hakim tarafından verilen tedbir kararı ile inşaat işlemlerini başlandı. Ancak yapılan inşaatın Aydın – Muğla Karayolu üzerinden giriş çıkışı olmadığı halde, usul ve yasaya aykırı olarak Aydın- Muğla Karayolundan giriş çıkışların olduğunu, bu giriş çıkışlarla ilgili olarak Karayollarına ve Cimer’e şikâyet dilekçesi verdik. Bu giriş çıkışların kapatılacağını ve geçici olarak verilen tedbir kararı nedeni ile verilecek olan karara karşı istinaf ve Yargıtay’a başvuracağım. Gerekirse Anayasa Mahkemesi’ne ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine müracaat edeceğim. Verilen bu kararın taraflı olduğunu düşünüyorum” dedi.

1-1

Image 1 of 5

Karcı: Kanunlar bizi mağdur etti