Çine’de Gaziler Günü kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de 19 Eylül Gaziler Günü Hükümet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.  

Çine Hükümet Meydanı’nda 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören gerçekleştirildi. Program kaymakamlık ve belediye başkanlığı çelenklerinin Atatürk büstüne sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Törende günü anlam ve önemine belirten konuşmayı Çine Emniyet Müdürlüğü polis memuru Gazi Mustafa Uzun yaptı. Çine Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri günü anlatan şiirler okudu.

Çine Emniyet Müdürlüğü polis memuru Gazi Mustafa Uzun konuşmasında; “Dün olduğu gibi bugünde aynı inançla bu aziz vatanın birliğine ve bölünmezliğine, milli değerlere saldırılara karşı her zaman kanımızı akıtmaya canımızı feda etmeye hazırız” dedi.

Törene Çine İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Baro Temsilcisi Avukat Aylin Aytepe, İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Cumhuriyet Savcısı Umut Dinçer, Adalet ve Kalkınma İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kazım Oluç, İyi Parti İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ile gaziler ve yakınları, STK temsilcileri, kurum müdürleri katıldı. 

1-1

Image 1 of 4

Çine’de Gaziler Günü kutlandı