Çine’de Gazi ve yakınları kahvaltıda buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Kaymakamlığı tarafından gazi ve ailelerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Köfteci Onur’un yerinde düzenlenen kahvaltıya Çine İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Baro Temsilcisi Avukat Aylin Aytepe, İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, İlçe Müftüsü Yahya Ofşin ve ilçede ikamet eden gaziler ve yakınları katıldı.  

Protokol üyeleri ayrı ayrı masalarda şehit aileleri ve gazilerle kahvaltı yaptı. Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin şehitler, gaziler ve Türk Silahlı Kuvvetleri için dua okudu.

“DEVLETİMİZİN BÜTÜN İMKANLARI EMRİNİZDE”

Kahvaltı sonrasında konuşan İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, “Öncelikle hayatta olmayan gazilerimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan Gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum. Burada görev yaptığımız süre içerisinde bütün kamu kurumlarımızın kapıları her daim sizlere açık olacaktır. Devletimizin bütün imkanları sizlerin emrinizde ve seferberliğinde olamaya devam edecektir. En kısa zamanda birebir evlerinizde sizleri ziyaret etme fırsatımız olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Gazilerimizin Gününü tebrik ediyorum” dedi.

IMG_75480

Image 1 of 5

Çine’de Gazi ve yakınları kahvaltıda buluştu