Çine Belediyesi kursiyer öğrencilerinden İngilizce oyun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi İngilizce kursu, öğrencilerin İngilizce sergilediği Yemek Masasında Kriz isimli oyunla sona erdi. Çocuklarının oyununu ilgiyle izleyen veliler, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Başkan Enver Salih Dinçer’e teşekkür etti. 
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ilçedeki çocukların yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri için başlattığı Yaz Etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çineli öğrencilerin eğlenirken gelişimlerine katkı sağlayan kurslardan biri de İngilizce oldu. Alanında uzman eğitmenlerce verilen İngilizce kursuna katılan öğrenciler, temel İngilizce eğitiminin yanı sıra psikomotor becerilerini geliştirme, kitap okuma ve drama etkinlikleri gerçekleştirerek yaz tatilini dolu dolu geçirdi. Çineli öğrenciler, kurs sonunda Yemek Masasında Kriz (Crisis İn A Dinner) adlı oyun da sergileyerek öğrendiklerini aileleriyle paylaştı. Çine İlçe Halk Kütüphanesi’nin ev sahipliğinde sergilenen oyunu veliler ilgiyle izledi. Çocuklarının aldığı eğitimden memnun kalan veliler, eğitime verdiği desteklerden dolayı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür ettiler.
Öğrencilere başarılı bir öğrenim hayatı geçirmelerini dileyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, eğitim öğretime katkılarının aralıksız süreceğini belirterek şunları söyledi:
“Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ne yapsak az. Çine Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimine her alanda destek olmaya çalışıyoruz. Gelecek nesillere daha modern bir Çine bırakmak için çalışmalarımız sürecek. Kurslarımızı başarıyla tamamlayan çocuklarımızı tebrik ediyorum.”

INGILIZCE-KURSU-2

Image 1 of 3

Çine Belediyesi kursiyer öğrencilerinden İngilizce oyun