Çine Belediyesi Celep Konukevi’ni yenileme çalışmaları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi ekipleri, Çine hayvan pazarında yer alan Celep Konuk Evi’nde vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladı.  

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatlarıyla 19 oda 38 yatak kapasitesi bulunan sosyal tesisi yenilemek için kolları sıvayan ekipler, çatı kapama ve onarım işlemlerinin yanı sıra cephe boyaması, odaların yenilenmesi gibi çalışmaları gerçekleştirecek. İlçe halkına daha modern bir şekilde hizmet vermesi için yenilenecek Celep Konuk Evi’nde çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Tadilat çalışmaları süresince hayvan pazarı, celep ve vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. 

“HER ALANDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sosyal tesiste başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı. Çine’nin çehresini değiştirmek ve daha modern bir hale getirmek için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Enver Salih Dinçer, şunları söyledi; “İlçemizde yaşam standartlarını yükseltmek için birçok mahallemizde yol çalışmalarından sosyal tesislere, parklardan yaşam alanlarına kadar her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Celep Konuk Evimizi de yenilemek için çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. İlçemize hayırlı olsun.”

1-1

Image 1 of 7

Çine Belediyesi Celep Konukevi’ni yenileme çalışmaları başladı