Şahin güven tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek liste ile gidilen Çine İlçe Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut Başkan Tayfun Şahin, geçerli oy kullanan delegelerin tümünün oyunu alarak güven tazeledi.

Çine Belediyesi Şeyhler Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Kongrenin Divan Başkanlığını CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı yaptı. Kongrede görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Çine’yi tekrar kazanacaklarını söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın’ın diğer ilçelerini ve  Aydın Büyükşehir Belediyesini yüksek oyla kazanıp yollarına devam edeceklerini söyledi.

2023 yılının Cumhuriyet Halk Partisi için önemli bir yıl olduğunu söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılı. Bizde yatırımlarımız ve açılışlarımızı 2023 yılında planladık. 3-4 ay için birkaç açılış yaptık. 30 Ağustos’ta Cumhuriyet Parkını açacağız. Evciler ve Kahraman Mahallesinde yapımı devam eden Düğün Salonlarını açarak bu dönemki görev süremizin sonuna geliyoruz. 2024 yılı Mart ayında seçimler var. Partimizde de birbirinden kıymetli üç tane aday adayımız var. Bu aday adayı arkadaşlarımızın hangisiyle bu yola çıkılacağı konusunda bir sorun çıkacağını sanmıyor ve kazanacağımıza eminim” dedi.

5 dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanlığı görevi yürüttüğünü söyleyen CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, bu güne kadar birlikte görev yaptığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek, “Yeni oluşturduğumuz ekiple 2024 yılında yapılacak olan Çine Belediye Başkanlığı seçimlerini tekrar kazanacağız” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM
Kongrede yapılan seçimde Tayfun Şahin başkanlığındaki CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Saime Aldemir, Ezgi Algül, Ece Ataman, Sabahattin Çekin, Hediye Çetinkaya Aydın, Ayşe Dayan, Ahmet Demir, Metin Ender, Mustafa Furunkoyak, Ali Güner, Mustafa İgci, Hasan Karagöz, Fahri Köse, Çağlar Sert, Naci Subaşı ve Tufan Yortuç.

DSC_0143

Image 1 of 8

Şahin güven tazeledi