Marsias ürünlerinin satışı eski peynir halinde de başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde kadın çalışanların el emeğiyle üretilen ürünler, Eski Peynir Hali’nde açılan stantta satışa sunulmaya başlandı. Marsias standına gelen Çineli vatandaşlar, el yapımı, lezzetli ürünleri uygun fiyata satın aldı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in hayata geçirdiği Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde kadın çalışanların emekleriyle üretilen çeşitli ürünler, uygun fiyatla Çineli vatandaşların tüketimine sunulmaya devam ediyor. Çine Belediyesi’nin kendi tarım arazilerinde yetiştirdiği ürünlerin de kullanılarak üretildiği mevsiminde reçel çeşitleri, mantı, yuvarlama, salça, tarhana, toz biber, domates sosu, domates kurusu, atom kurusu, erişte gibi çok sayıda lezzet Eski Peynir Hali’nde de satılmaya başlandı. Sabahın erken saatlerinde alışveriş için Eski Peynir Hali’ne gelen vatandaşlar, el emeği ürünlere uygun fiyatla ulaşmanın kolaylığını yaşadı.

HER PERŞEMBE SATIŞ YAPILACAK

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Marsias Kadınları Üretim Merkezi standını ziyaret ederek, emekçi kadınlara hayırlı işler dileğinde bulundu. Üretim Merkezi’nin kadınlara hem iş olanağı sağladığını hem de vatandaşları lezzetli ve ekonomik ürünlerle buluşturduğunu belirten Başkan Enver Salih Dinçer, “Çineli kadınları istihdam edip aile ekonomilerine katkı sağlamaları için açtığımız üretim merkezimiz halkımızın desteğiyle büyüdü. Vatandaşlarımızı uygun fiyatlı yöresel ürünlerle buluşturmak için Peynir Hali’mizde de satışlara başladık. Ürünlerimiz, her Perşembe günü satışa sunulacak. Bu sayede vatandaşlarımız el emeği ürünlere uygun fiyatla ulaşmanın kolaylığını yaşayacak” ifadelerini kullandı.

DSC0176

Image 1 of 4

Marsias ürünlerinin satışı eski peynir halinde de başladı