Eski Peynirci Hali törenle açıldı  

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi Eski Peynir Hali, Aydın Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta Çineli hemşehrilerine seslenen Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Her ay bir açılış sözümüzü yerine getiriyoruz. İlçemiz için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ilçeye kazandırdığı önemli yatırımlardan biri olan Eski Peynir Hali, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da katılımıyla açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışın kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve davetlilerle birlikte kesti.

Açılış öncesi konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çocukluk yıllarımızın deyimiyle Eski Peynir Hali’mizi baştan aşağı yenileyerek modern bir hale getirdik. 2014 yılından bu yana Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Özlem Çerçioğlu ile birlikte ilçemiz için birlikte çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için projeler üretip hayata geçiriyoruz. 2023 yılı hem Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı olması sebebiyle hem ülkemiz hem de bizler için önemli bir yere sahip. Söz verdiğimiz gibi her ay bir açılış yapıyoruz. Cumhuriyet Parkı’mızı da 30 Ağustos’ta yine sizlerle birlikte açacağız. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek çalışmaya devam ediyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE VE AYDIN İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Peynir Hali’nin yenilenerek tekrar açılmasında emeği geçen başta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer olmak üzere herkese teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, günden güne artan pazar masraflarına dikkati çekerek şunları söyledi: “Türkiye’nin geldiği durum bu. Her yeni güne zamla uyanıyoruz. Üreticinin girdi maliyetleri çok yüksek. Üretici de vatandaş da haklı.”

Yerel seçimlerin yaklaştığını da hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “7 ay sonra yerel seçimler var. Daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Aydın için şimdiden desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, MARSİAS ÜRÜNLERİNDEN SATIN ALDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Başkan Enver Salih Dinçer’le birlikte Peynir Hali’ni gezerek, muhtarlar, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri ve isteklerini dinledi. Pazar alışverişi de yapan Başkan Çerçioğlu, Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nin standını da ziyaret ederek, el emeği ürünlerden satın aldı. Üretim Merkezi hakkında Başkan Enver Salih Dinçer’den bilgiler alan Çerçioğlu, emekçi kadınlara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Vatandaşların ve pazar esnafının yoğun ilgisiyle pazarı dolaşan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.

DSC0668

Image 1 of 26

Eski Peynirci Hali törenle açıldı