Cumhuriyet Parkı, Gamze Dursun Konseri’yle açılacak

featured
default
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Parkı’nın resmi açılışı, Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı Cumhuriyet Konserleri kapsamında Gamze Dursun’un da sahne alacağı konserle yarın açılacak.

Çine Belediyesi’nin Cumhuriyet’in yüzüncü yılı sebebiyle gerçekleştirdiği Cumhuriyet Konserleri, devam ederken, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun yaşanacağı anlamlı günde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in projesiyle yeniden hayat bulan Cumhuriyet Parkı’nın açılı töreni de gerçekleştirilecek. Sahibinden Grubu’nun konseriyle başlayan İsmail Çakır, Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür konseriyle devam eden Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı Cumhuriyet Konserleri, 30 Ağustos Çarşamba Günü saat 21.00’deki Gamze Dursun konseriyle devam edecek. Gamze Dursun’un sevilen şarkıları Çineliler için seslendireceği konserde Cumhuriyet Parkı’nın açılışı da gerçekleştirilecek.  

Birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği konseri Çineli vatandaşlar, ücretsiz izleyecek. Konsere katılmak isteyen vatandaşlar için daha önceden belirlenen noktalardan ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanacak.

BAŞKAN DİNÇER’DEN DAVET

Çineli hemşehrilerini 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet eden Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine’mize söz verdiğimiz gibi her ay bir açılış gerçekleştirmenin sevinicini yaşıyoruz. Konser, düğün alanı, kafeterya, park gibi birçok olanağıyla Cumhuriyet Parkı’mızı ilçemize kazandırdık. Açılış ve konserimize tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyet Parkı, Gamze Dursun Konseri’yle açılacak