Çeşmelerden çamur akıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Tepeköy Mahallesi’nin çeşmelerinden su değil çamur akıyor. Mahalle halkı yetkililerden yardım istiyor. Ayrıca vatandaşlar, içtikleri su neticesinde mahallerinde son 15 yıldan bu yana kanser vakalarının da arttığını iddia etti.

Çine Tepeköy Mahallesi’nin su ihtiyacını karşılayan iki hat bulunuluyor. Bunun birisi cazibeli Madran memba suyu diğeri de sondaj su. Her iki su için ayrı ayrı depo olsa da mahalle halkının evlerine giden boru hattının tek olması nedeniyle bu iki su hatta karışıyor. İçme suyu ile kullanma suyu hattının tek olması nedeniyle vatandaşlar evlerinde çeşmeleri açtıklarında çeşmelerden adeta çamur akıyor. 

YETKİLİLERDEN YARIM BEKLİYORLAR

Sorunun bir an önce giderilmesini isteyen Tepeköy Mahalle halkı, “Mahallemizdeki sorunumuz çok büyük. Bu soruna ASKİ ve yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz. Son 15 yıldır mahallemizde kanser vakarlarında artış var. Biz kullandığımız sudan olduğundan şüphelenmeye başladık. Yetkililerden acilen sondaj suyu için ayrı boru hattı döşemesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SU-2

Image 1 of 2

Çeşmelerden çamur akıyor