Başkan Oluç güven tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçim sonunda Avukat Kazım Oluç yeniden MHP Çine İlçe Başkanı oldu.

Çine Belediyesi Şeyhler Düğün Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul ile MHP Çine’deki yeni yönetimi belirlendi. Tek liste ile gidilen seçimle Avukat Kazım Oluç MHP Çine İlçe Teşkilatı’nın yeniden başkanı oldu.

Kongrenin Divan Başkanlığını Burak Pehlivan, Başkan Yardımcılığını Haluk Alıcık, Katip Üyeliğini Mehmet Uysal, Salih Gökbel ve Hüseyin Hanay yaptı.

2017 yılından bu yana MHP Çine İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olduğunu söyleyen MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Önümüzde yerel seçimler var. Çine ve Aydın’da Cumhur ittifakını kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart akşamı zafer bizim olacaktır” dedi.

“ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP’DİR”

Başkan Oluç, “Cumhur İttifakının karşısında kimler olduğu bir kere daha ortaya çıkmıştır. FETÖ, HDP, kandil, Türk düşmanları toplanmış hep birlikte Cumhur İttifakını kaybettirmeye çalıştırmaktadır. Bu durum karşısında ülkesini seven herkesin birlik olması ve üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Türk Milletin son kalesi MHP’dir. Bu nedenle ülkesini seven herkesi MHP’ye bekliyoruz. Daha önce partimizden bir şekilde istifa etmiş ya da küsüp gitmiş, daha sonra samimi olarak pişmanlık duymuş olan tüm arkadaşlarımızı geriye yuvalarına dönme çağrısında bulunuyorum. Bizim kimseye dargınlığımız ve küskünlüğümüz yok. Samimi ülkücülere yuvaya dönmeye davet ediyorum. Ülkücünün yeri MHP’dir. Ne Mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

Kongrede yapılan seçimde Kazım Oluç başkanlığındaki MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Zübeyir Özdemir, Selami Özdemir, Rafet Şahin, Enver Akar, Bilal Eraslan, Hüseyin Özaydın, İbrahim Yıldırım, Recep Akgül, Ramazan Taşkın, Mehmet Can, Münir Güleş, Ali Rıza Candan, İsmail Çelik ve Namık Yüksel. 

Kongreye, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sert, muhtarlar ve partililer katıldı.

DSC_0176

Image 1 of 6

Başkan Oluç güven tazeledi