Akyaka Kadın Azmağı tekne turlarına vatandaşlardan yoğun ilgi   

featured
MUĞLA'NIN ULA İLÇESİNE BAĞLI TURİZM CENNETİ AKYAKA'DA TATİLCİLER TARAFINDAN AZMAK TURU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR. (AYKUT KURT/MUĞLA-İHA) Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Sakin Kent ünvanlı Akyaka mahallesindeki kadın azmağında düzenlenen tekne turlarına yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Sakin Kent ünvanlı Akyaka mahallesindeki kadın azmağında düzenlenen tekne turlarına yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. 

Günübirlik tatile gelen vatandaşlar Akyaka’da bulunan 2 kilometre uzunluğundaki Kadın Azmağında yarım saat boyunca kuş sesleri arasında hoşça vakit geçiriyorlar. Tekne turuna çıkmayan tatilciler ise 10-11 derece dolayındaki suda serinliyor.  Kadın Azmağında tekne kaptanlığı yapan Osman Bircan, “Yoğunluk bu yıl için gerçekten hani tabiri caizse güzel bir sezonumuz geçiyor şu anda. Burası tabi cennetten bir köşe. Bunu ayrıca belirtmemiz lazım. Hele kadın azmak dediğimiz bölge gerçekten dünyada eşi benzeri bulunmayan, görünmeyen bir bölge. Doğasıyla, her şeyiyle mükemmel bir bölgeyi dolaşıyoruz. Yaklaşık 25-30 dakika sürüyor. Bu bölgeyi ziyarete gelince buraya genelde günü birlik olarak tabir ettiğimiz işte Marmaris tatil dönüşü, işte Bodrum’dan gelenler Fethiye dönüşleri olanlar muhakkak buraya uğruyorlar ve bu azmak turunu yapıp gidiyorlar. Çok güzel bir sezonumuz var” dedi.

AKYAKA KADIN AZMAĞI TEKNE TURLARINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Image 1 of 6

AKYAKA KADIN AZMAĞI TEKNE TURLARINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Akyaka Kadın Azmağı tekne turlarına vatandaşlardan yoğun ilgi