Köprü kapanınca çayın suyu yoldan akıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Altınabat Mahallesi sınırları içerisindeki özel mülkiyet içerisinden geçen çayın, özel mülkiyet sahibi tarafında kapatılmasının ardından çayın suyu Sarıköy-Kabalar Mahallesi yol güzergâhı üzerinden akarak dereye dökülüyor. 

Kışın, Mayıs ve Haziran ayında yağan yağmurlarda Sarıköy – Kabalar yol güzergâhını kullanan vatandaşlar, yoldan geçerken zor anlar yaşadıklarını söyledi.
Yaşadıkları sorunu Çine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bildirdiklerini söyleyen vatandaşlar, bu konuda somut bir adım atılmamasını bekliyor.
Yaşadıkları sıkıntıyı dile getiren Hasan Ali Aydemir, “Uzun yıllar bu çay özel mülkiyetler içerinde akıp yolun altındaki köprüden akıyordu. Tapu Kadastro Müdürlüğünün hatasından dolayı Ayşe Çamlı’ya ait özel mülkiyet olan 6 metrelik yol terkini yapılmış olup, 6 metrekare Neriman Kapantaş ait arazide dere ıslahı yapılamadı. Tapuda özel mülkiyetinde çay geçmediği için mülkiyetini çevirdiği için su köprüden değil, Sarıköy-Kabalar Mahallesi yolun güzergâhının üzerinden geçmeye başladı. Kışın, Mayıs ve Haziran aylarında yağan yağmurlarda bu yolu kullanan vatandaşlar araçlarıyla zar zor geçebildi. Bu sorunu Çine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bildirdik. Sorunu yerinde incelediler ama şuanda somut bir adım atılmadı. Kamunun hatasını vatandaş çekiyor. Yetkililerden bu sorunu bir önce çözüme kavuşturmalarını istiyoruz” dedi.

DSC_0098

Image 1 of 4

 

Köprü kapanınca çayın suyu yoldan akıyor