Dinçer’den başarılı öğrenciye destek sözü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) Çine Belediyesi’nin ücretsiz Eğitim Atölyesi’nde hazırlanan Mustafa Ege Uyar, Aydın genelinde yüzde 2’lik dilime girme başarısı gösterdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, başarılı öğrenciye destek sözü verdi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in projesiyle hayata geçirilen ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla açılan Eğitim Atölyesi, zorlu sınav maratonu öncesi öğrencilerin en büyük destekçisi oldu. Sınava hazırlanan öğrenciler, alanında uzman eğitmenler tarafından aldığı eğitimle sınavlara hazırlandı. Liselere Giriş Sınavı için Eğitim Atölyesi Kursu’na katılan Mustafa Ege Uyar, 4 Haziran 2023 tarihinde yapılan LGS’de büyük başarıya imza atarak, Aydın genelinde yüzde 2’lik dilime girdi. Başarılı öğrenci Uyar, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek, sevincini paylaştı.

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Enver Salih Dinçer’e teşekkür eden başarılı öğrenci Mustafa Ege Uyar, “Çine Belediyesi’ne ve yıl boyunca bizi sınava hazırlayarak, desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN DİNÇER’DEN DESTEK SÖZÜ

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için Eğitim Atölyesi projesini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Enver Salih Dinçer, “Başarı; inançlı, kararlı ve disiplinli çalışmanın meyvesidir. Sınavlarda başarılı olarak hayallerine ulaşan öğrencilerimizi görmek bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimize desteğimiz sürecek. Öğrencilerimizin her birini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Tüm öğretmenlerimize ve güvenerek çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   

Dinçer’den başarılı öğrenciye destek sözü