Çine’de eski peynir halinde ilk pazar kuruldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla modern bir görünüme kavuşan Eski Peynir Hali, bugün kurulan ilk pazarla hizmet vermeye başladı. Merkezi konumdaki pazar yeri, eskiden olduğu gibi yerel üreticileri ve ilçe halkını buluşturdu.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ilçeye kazandırdığı önemli yatırımlardan biri olan Eski Peynir Hali, ilçe halkına hizmet vermeye başladı. Baştan sona yenilenen pazar yeri, sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşların uğrak noktası oldu.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Modern bir Çine amacıyla hayata geçirdiği projeler için Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür etti. Yenilenen pazar yeri, pazarcı esnafı ve vatandaşlardan tam not aldı.

“HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, pazarın ilk gününde pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar esnafının talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Enver Salih Dinçer, yapılacak çalışmalarla birim yetkililerine gerekli talimatları verdi. Çine için projelerinin aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Dinçer, “Tüm enerjimizi daha modern bir Çine için harcıyoruz. Halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Pazar yerimizi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine tekrar sunduk. Yapım aşaması süresince vatandaşlarımız ve esnaflarımıza gösterdikleri sabır için teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

DSC0076

Image 1 of 9

Çine’de eski peynir halinde ilk pazar kuruldu