Yöresel lezzet günlerine kısa bir ara verilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marsias Kadınları Üretim Merkezi ve Cumhuriyet Oteli’nde devam eden yöresel lezzet günlerine 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince ara verilecek. Yöresel lezzet günleri 3 Temmuz Pazartesi günü tekrar başlayacak.   

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in projesiyle hayata geçirilen ve kazanların, yöresel lezzetler için kaynamaya devam ettiği Marsias Kadınları Üretim Merkezi ve Cumhuriyet Oteli’nde yöresel lezzet günlerine Kurban Bayramı tatili nedeniyle ara verilecek. Salı günleri paşa böreği, çarşamba günleri keşkek, perşembe günleri yuvarlama cuma günleri de mantıyı vatandaşlarla uygun fiyata buluşturan Marsias Kadınları Üretim Merkezi, bayram tatili sonrası Çineli vatandaşları yine yöresel lezzetlerle buluşturmaya devam edecek. Kısa bir aranın ardından başlayacak yöresel lezzet günlerinde, 3 Temmuz Pazartesi günü bulgur pilavı, ocak kızartması ve bazlama Çineli vatandaşların beğenisine sunulacak.

BAYRAMIN İLK ÜÇ GÜNÜ SİMİT SATIŞI OLMAYACAK

Vatandaşları doyurucu, lezzetli ve uygun fiyatlı lezzetlerle buluşturmaya devam eden üretim merkezinde simit satışlarına Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde ara verilecek. Bayram öncesi ve sonrasında simit satışları aynı şekilde devam edecek.

CUMHURİYET OTELİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEK 

Konaklama, restoran, canlı müzik, konser alanı ve kır düğün salonu olanaklarıyla hizmete açılan Cumhuriyet Oteli, bayram boyunca restoran ve havuz kafe bölümünde misafirlerini ağırlamaya devam edecek. Köfte, ızgara çeşitleri ile meze ve meyve tabaklarının müşteriler için özenle hazırlanarak servis edildiği Çinelilerin yeni evi Cumhuriyet Oteli’nde keyifli saatler geçirmek isteyen vatandaşlar, 0545 445 10 20 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilecek. 

DSC_0414

Image 1 of 6

 

Yöresel lezzet günlerine kısa bir ara verilecek