Çineli minikler Hacivat ve Karagöz’le eğlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi’nin düzenlediği Karagöz Öğreniyor isimli müzikli danslı çocuk oyunuyla Çineli minikler eğlence dolu bir gün yaşadı.

Çine Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatları doğrultusunda sosyal ve kültürel faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Sevgi Tohumları Orman Perisi adlı müzikli çocuk oyunuyla Çineli miniklere unutulmaz bir gün yaşatan Çine Belediyesi çocukları bu kez Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en güzel örneklerinden Karagöz Öğreniyor isimli oyunla buluşturdu.

Karagöz Öğreniyor isimli müzikli danslı güldürü dün (Pazar günü) Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde 12.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde üç seans olarak sahnelendi. Hacivat ve Karagöz’ün atışmalarıyla eğlence dolu dakikalar yaşayan Çineli minikler, zaman zaman oyuna da dahil olarak, sahnedeki yerini aldı. Oyun sonunda dans ederek anılarına bir yenisini ekleyen minikler, Hacivat ve Karagöz’le hatıra fotoğrafı da çektirerek anı ölümsüzleştirdiler. Minikler ve aileleri kendilerine unutulmaz bir gün yaşatan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve ekibine teşekkür ettiler. 

DSC0509

Image 1 of 7

Çineli minikler Hacivat ve Karagöz’le eğlendi