Çine’de ‘Beste Kandemir Beauty By’ güzellik merkezi açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’in eşi Beste Kandemir’in işletmeciliğini yapacağı, hem kadın, hem de erkeklere hizmet verecek olan ‘Beste Kandemir Beauty By’ isimli işyeri, Hamitabat Mahallesi 234 Sokak’ta hizmete girdi.

Çine’de güzelliğine ve bakımına önem verenler için yeni adres olma hedefiyle yola çıkan ‘Beste Kandemir Beauty By Güzellik Merkezi’ kapılarını görkemli bir törenle açtı.

Epilasyondan, cilt bakımına kadar, güzellik ve bakım denince akla gelen pek çok alanda deneyimiyle, teknolojik cihazları ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle hizmet verecek olan güzellik merkezinin açılışına ilgi oldukça yoğundu. Dualarla açılan Beste Kandemir Beauty By merkezinin açılış kurdelesini Beste Kandemir ve Burhan Kandemir’in annesi Yıldız Kandemir kesti. Gözyaşlarını tutamayan anne Yıldız Kandemir, tebrik ederek başarılar diledi.

Yaklaşık 4 yıldır eğitim sürecini tamamladığını dile getiren işletme sahibi Beste Kandemir, “Güzellik uygulamasıyla ilgili birçok eğitim aldım. Kendimizi sürekli yenileyerek geliştiriyoruz. Burada aklınıza gelebilecek her türlü uygulamayı yapacağız. Son teknolojik cihazlarla geniş hizmet yelpazemizle hizmet vermeye başladık. Zayıflamak ve gençleşmek isteyen herkesi bekleriz. Bugün bu açılışta bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum, varlıkları benim için gerçekten büyük bir güç” dedi.

Açılışa, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çine İlçe yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı.

ACILIS-3

Image 1 of 25

Çine’de ‘Beste Kandemir Beauty By’ güzellik merkezi açıldı