Yüksek Teknoloji Koleji’nin bilim şenliğine büyük ilgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Yüksek Teknoloji Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Geleneksel Bilim ve Teknoloji Şenliği büyük ilgi gördü.

Fen Lisesi düzeyinde sayısal ağırlıklı bir müfredat ile eğitim veren, 4 yıl devlet destekli eğitim veren Aydın’ın tek okulu Yüksek Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan projeler Bilim ve Teknoloji Şenliği’nde sergilendi.

Yüksek Teknoloji Koleji okul bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte, öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan 64 proje büyük beğeni topladı. Öğrenci velileri ve davetliler projeleri ilgiyle inceleyerek, öğrencilerden bilgiler aldı. Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan da stantları gezerek bilgi aldı ve öğrencileri tebrik etti.

 

Yüksek Teknoloji Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genel Koordinatörü Zeki Dirican, yaptığı açıklamada, “Geçen yıl daha çok firmalarla Ar-Ge çalışmaları kapsamında projeler hazırlamıştık. Bu yıl projelerin tamamı öğrencilerimizin hazırladığı projeler. Bütün öğrencilerimiz bu şenlikte yer alan projelerde yer alıyorlar, sene başında öğrencilerimize verdiğimiz projeleri, yıl sonuna kadar hazırlıyor. Teknik bir lise olduğumuz için, çocuklarımız yıl boyunca almış oldukları eğitimleri, projelerinde uyguluyorlar. silim ve Teknoloji Şenliğimizi ziyaret eden Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve tüm konuklarımıza okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yuksek-Teknoloji-Senlik-6

Image 1 of 8

Yüksek Teknoloji Koleji’nin bilim şenliğine büyük ilgi