Yöresel lezzet günlerine iki yemek daha eklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazanların yöresel lezzetler için kaynadığı Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nin mutfağına yeni yemekler eklendi. Marias Restoranı ve Cumhuriyet Oteli’nde pazartesi günleri bulgur pilavı, ocak kızartması, bazlama ekmeği, perşembe günleri de makarna ve salata çeşitleri satışa sunulacak.

                                     
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in projesiyle hayata geçirilen Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde kazanlar, yöresel lezzetler için kaynamaya devam ediyor. Salı günleri paşa böreği, çarşamba günleri keşkek ve cuma günleri de mantıyı vatandaşlarla uygun fiyata buluşturan Marsias Kadınları Üretim Merkezi mutfağının menüsünü zenginleşmeye devam ediyor. Pazartesi günleri bulgur pilavı, ocak kızartması ve bazlamanın satışa sunulacağı üretim merkezi ve otelde perşembe günleri de günün makarnası ve salata Çineli vatandaşların beğenisine sunulacak.

 
İlikli kemik suyu, yuvarlama, makarna, tarhana, kuru biber, toz biber, turşu, salça gibi el yapımı paketli ürünlerin de satışa sunulduğu merkeze Çineli vatandaşların yoğun ilgisi de sürüyor. Yöresel lezzet günlerinde Marsias Kadınları Üretim Merkezi ve Cumhuriyet Oteli’ni tercih edenlerden yemekler, tam not alıyor. 

TÜM YÖRESEL LEZZETLER 50 TL
Kadınların çalışarak aile ekonomisine katkı sağladığı Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde satışa sunulan ürünler ekonomik fiyatlarıyla da dikkati çekiyor. Çine Belediyesi’nin tarım arazilerinde yetiştirilen susamlarla üretilen simitler öğrencilere 1 TL, vatandaşlara da 2.50 TL’den, doyurucu ve lezzetli yöresel ürünlerin porsiyonu sadece 50 TL’den satışa sunuluyor.

AYNI LEZZETLER CUMHURİYET OTELİ’NDE DE SATIŞTA
Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde titizlikle hazırlanan yöresel lezzetler, konaklama, restoran, canlı müzik, konser alanı ve kır düğün salonu olanaklarıyla hizmete açılan Cumhuriyet Oteli’nde de satışa sunuluyor. Yöresel lezzetlerin yanı sıra Cumhuriyet Oteli restoranında, köfte, ızgara çeşitleri ile meze ve meyve tabakları müşteriler için özenle hazırlanarak servis ediliyor.

Çinelilerin yeni evi Cumhuriyet Oteli’nde rezervasyon da alınıyor. Titizlikle hazırlanan lezzetleri yerinde tatmak isteyen vatandaşlar, Cumhuriyet Oteli’ni 0545 445 10 20 numaralı telefondan arayarak rezervasyon yaptırabiliyor. 

Yöresel lezzet günlerine iki yemek daha eklendi