TOGG Çine’de coşkuyla karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG Çineliler tarafından Türk Bayrağı ve meşalelerle karşılandı. Adnan Menderes Bulvarı’nda tur atan TOGG’un fotoğrafını çekmek isteyen birçok vatandaş adeta birbiriyle yarıştı.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, 14 Mayıs seçimleri öncesi Çine’ye getirildi. Büyük bir kalabalıkla karşılanan gemlik yeşili TOGG’la birlikte AK Parti Aydın Milletvekili adayları Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Umut Tuncer geldi. Vekil adaylarına AK Parti Çine İlçe Başkanlığı tarafından çiçek takdim edildi. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç da TOGG’a binerek Türk Bayrağı eşliğinde Adnan Menderes Bulvarı’nda tur attı. 

“TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Mustafa Savaş, “Yerli ve milli aracımızı sizlerle tanıştırmak için güzel Çine’mize geldik. Coşkulu karşılamanız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu araba bizim araba, bu araba milletin arabası, bu araba yerli ve milli araba. Bu araba gururumuz. Bu araba Türkiye’nin arabası. Bu arabayı yaparsa AK Parti yapar. Ne demişlerdi, yapamaz demişlerdi. Yaptık mı? Başaramazsın demişlerdi, başardık mı? Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu coşkulu karşılama için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Güçlü ve büyük Türkiye gururla onurla yoluna devam ediyor” şeklinde konuştu.

TOGG-13

Image 14 of 14

TOGG Çine’de coşkuyla karşılandı