Karpuzlulu öğrenciler, İzmir ve Balıkesir’i gezdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu Anadolu Lisesi, kültür gezisi kapsamında öğrencilerini, İzmir ve Balıkesir’e götürdü. Geziden büyük bir keyif alarak güzel anılarla Karpuzlu’ya dönen öğrenciler, desteklerinden okul yönetimine teşekkür etti.

Aydın’da son yıllarda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Karpuzlu Anadolu Lisesi, öğrenciler için kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda öğrencilerini Ankara, Denizli, Antalya ve İzmir’e götüren Karpuzlu Anadolu Lisesi, bu yıl yeniden İzmir’in yanı sıra Balıkesir’e kültür gezisi düzenledi. Coğrafya Öğretmeni Aysun Kavas ve Tarih Öğretmeni Erkan Boztepe gezide yer alarak öğrencilere eşlik etti.  
ÖĞRENCİLER UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI
Kentin en önemli markalarından biri olan Fibar Tur’a ait otobüsle yola çıkan Karpuzlu Anadolu Lisesi öğrencilerin ilk durağı Balıkesir’in Cunda Adası oldu. Cunda Adası’nı gezen öğrenciler, ardından Ayvalık’a geçerek Şeytan Sofrası’nı ziyaret etti. Akabinde öğrenciler, İzmir’in Bergama ilçesinde teleferiğe binerek Pergamon Antik Kenti’ni rehber eşliğinde gezerek bilgi birikimini arttırdı. Daha sonra öğrenciler, Bayraklı’daki alışveriş merkezini gezdi. İzmir ve Balıkesir gezileri esnasında öğrenciler, unutulmaz anlar yaşadı. Geziden büyük bir keyif alan öğrenciler, güzel anılarla Karpuzlu’ya döndü. Öğrenciler, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
“KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDECEK
Öğrencilerin yaşadıkları bölgeyi görmeleri ve tanımaları için kültür gezileri düzenlediklerini ifade eden Karpuzlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Akçay, “Bu ziyaretlerde öğrencilerimiz, keyifli bir zaman geçirerek bilgi birikimlerini arttırıyorlar. Geleneksel hale getirdiğimiz kültür gezilerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gezinin düzenlenmesinde katkı veren Karpuzlu Kaymakamı Sayın Merve Ayık, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal Ağırol, öğretmenlerimiz Aysun Kavas ve Erkan Boztepe ile desteklerinden dolayı Fibar Tur sahibi Fırat Barışık’a teşekkür ediyorum.” dedi.

GEZI-2

Image 2 of 3

Karpuzlulu öğrenciler, İzmir ve Balıkesir’i gezdi