Evciler Mahallesi için imzalar atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi önemli bir projeye daha imza atıyor. Çine Belediyesi Evciler Mahallesi’nde önemli bir eksiklik olan çok amaçlı düğün salonu ve gençlerin spor yapabilecekleri bir spor alanının yapımı için ilk adımlarını gerçekleştirdi.

Evciler Mahallesinde ihtiyaç olan kapalı çok amaçlı düğün salonu yapımı için Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü ile Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yer tahsisi protokolünü imzaladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Evciler Mahallesi Çine’nin nüfus bakımından büyük mahallelerinden bir tanesi. Ayrıca ilçe merkezimize en yakın mahallemiz. Mahalle sakinlerimizin bizden en çok talep etikleri hizmetlerin başında bu proje geliyordu. Bizde mahalle sınırları içinde Belediyemize ait böyle bir yer olmamasından dolayı bu projeyi gerçekleştirememiştik. Çine Belediyesi olarak Evciler Mahalle sınırları içinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğüne ait 115 ada 10 parseldeki 11.000 metre kare olan arazinin Çine Belediyesine tahsisi için protokol yazısını bugün imzaladık. Yazıyı imzaladıktan sonra teknik personelimiz alanda sınır tespitini yaptı ve kazık çakma işlemlerine başlanılmış durumda. En kısa sürede alana yapacak olduğumuz projenin teknik çalışmalarını tamamlayıp projenin ilk kazmasını vuracağız. Şimdiden İlçemize ve Evciler Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Evciler Mahallesi için imzalar atıldı