DP Genel Başkanı Uysal, Çinelilerden destek istedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Ortağı ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Çine’yi ziyaret ederek, Çineli vatandaşlar ve Millet İttifakı’nda yer alan partilerin temsilcileriyle bir araya geldi. Hükümet Meydanı’nda Çineli vatandaşlara seslenen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Millet İttifakı’nın 13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. “Seçimler, milletin kendi kaderine hakim olduğu gündür” diyen Genel Başkan Uysal, “14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Türk milletinin kendi kaderine hakim olduğunu hep beraber göstermeliyiz. 28 Mayıs akşamı ortak adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu inşallah 13’üncü Cumhurbaşkanımız yapacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DİNÇER, YÖRESEL ÜRÜNLER SEPETİ HEDİYE ETTİ

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet, daha sonra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti. Genel Başkan Uysal’ı Çine’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, nazik ziyaretlerinden dolayı Uysal’a teşekkür etti. Ülke gündemi ve seçim sonuçlarının değerlendirildiği ziyaret sonunda Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde üretilen yöresel ürünlerin yer aldığı sepet hediye etti.

Genel Başkan Uysal, Çine Belediyesi’ndeki ziyaretinin ardından Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

DSC_0908

Image 9 of 9

DP Genel Başkanı Uysal, Çinelilerden destek istedi