Cumhuriyet parkı açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi tarafından yapımı hızla süren şehrin yeni aktivite ve etkinlik merkezlerinden biri olacak Cumhuriyet Parkı, 26-27 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ilk düğün organizasyonuyla hizmete açılacak.

Başkan Enver Salih Dinçer’in talimatlarıyla ilçeye yeni bir sosyal tesis kazandırmak için kolları sıvayan Çine Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tamamlandığında kentin yeni aktivite ve konser alanlarından biri olarak hizmet verecek parkta hummalı bir faaliyet yürüten ekiplerin çalışmalarında sona yaklaşıldı. 7’den 70’e tüm vatandaşların yeni yaşam alanı haline gelecek olan Cumhuriyet Parkı, düğün, konser ve sosyal aktivitelere ev sahipliği yapmasının yanı sıra taş yapı mimarisiyle dikkat çeken kafeteryasıyla da haftanın 7 günü konuklarını ağırlayacak.

Günün ve haftanın yorgunluğunu atmak isteyen vatandaşların uğrak noktası olacak Cumhuriyet Parkı, yürüyüş yolları, yeşil alanı ve çocuk oyun parkıyla da misafirlerine hizmet verecek.

İLK DÜĞÜN 26-27 MAYIS’TA

Düğün, konser ve sosyal aktiviteler için büyük bir sahne de yapılan Cumhuriyet Parkı, 26-27 Mayıs’ta yapılacak ilk düğünle hizmete açılacak. Çine’nin yeni aktivite ve etkinlik merkezlerinden biri olacak Cumhuriyet Parkı, vatandaşlarının en mutlu günlerine de ev sahipliği yapacak. Çalışmalar sonunda bambaşka bir görünüm ve işlevsellikle hizmete açılacak park, coşkulu konser ve kutlamaların da yeni adreslerinden biri olacak.

“CUMHURİYET’İMİZİN 100’ÜNCÜ YILINA YAKIŞIR PROJELER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Modern bir Çine için ürettiği projelerle dikkati çeken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de çalışmaları yakından takip ederek birim amirlerinden bilgi alıp gerekli talimatları veriyor. Cumhuriyet’in 100’üncü yılına yakışır projeleri hayata geçirmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Enver Salih Dinçer, “Cumhuriyet Oteli’mizin ardından Cumhuriyet Parkı’mızı da hizmete açmak için gün saymaya başladık. Projelerimizi halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak üretiyoruz. Cumhuriyet Parkı’mız da tamamlandığında ilçemiz bir çok imkanı bünyesinde barındıran sosyal bir tesise daha kavuşacak. Modern bir Çine için çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

1-3

Image 1 of 10

Cumhuriyet parkı açılıyor