Çine’de tiyatro günleri başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi Tiyatrosu kursiyer oyuncuları hazırladıkları birbirinden güzel oyunlarla seyircilerinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. 12, 17, 22, 26 Mayıs tarihlerinde Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 21.00’de sahnelenecek oyunlar ücretsiz olacak.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçeye yaptığı yatırımların yanı sıra Çine halkını kültür sanat etkinlikleriyle de buluşturmaya aralıksız devam ediyor. Başkan Dinçer’in öncülüğünde ve destekleriyle çalışmalarını yürüten Çine Belediyesi Tiyatrosu kursiyerleri, hazırladıkları birbirinden eğlenceli oyunları sahnelemeye hazırlanıyor. 12 Mayıs Cuma günü 7-13 Yaş Grubu’nun 6 Skeçlik oyunuyla perdelerini açacak Çine Belediye Tiyatrosu’nda 17 Mayıs Çarşamba günü 15 -35 Yaş Grubu oyuncuları Amca Size İnsan Diyebilir miyim? adlı komedi oyunuyla seyircilerinin karşısına çıkacak. 8-15 Yaş Grubu oyuncularının Acil Servis adlı komedi oyunu 22 Mayıs Pazartesi, Yetişkin Grubu oyuncularının gösterisi ise 26 Mayıs Cuma günü seyirciyle buluşacak. Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde sergilenecek oyunların tümü saat 21.00’de başlayacak.

Sanata ve sanatçıya desteklerinin her zaman süreceğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Şehrimiz için yeni yatırımlar ve projeler geliştirirken halkımız için kültür sanat faaliyetlerimizi de sürdürüyoruz. Açtığımız kurslarla geleceğin futbolcularını, tiyatrocularını yetiştirmek için de çalışıyoruz. Çine’nin adını her alanda duyurmak için çalışmalarımız sürecek. Kursiyerlerimizin hazırladığı oyunlarımızı birlikte izlemeye tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu. 

Çine’de tiyatro günleri başlıyor