Aydın sağlık kadrosuna 523 personel atandı  

featured
SAĞLIK HİZMETLERİNDE, TIBBİ ETİK İLKELERDEN ÖDÜN VERMEDEN, HASTA HAKLARINA SAYGILI, GELİŞMİŞ SAĞLIK TEKNOLOJİSİ İLE TOPLUMA KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNABİLMEK İÇİN AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE SAĞLIK PERSONELİ VE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN TOPLAMDA 523 PERSONEL ATAMASI YAPILDI. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA) Sağlık hizmetlerinde, tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygılı, gelişmiş sağlık teknolojisi ile topluma kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı sağlık tesislerinde görev yapmak üzere sağlık personeli ve sürekli işçi kadrolarına Sağlık Bakanlığı tarafından toplamda 523 personel ataması yapıldı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık hizmetlerinde, tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygılı, gelişmiş sağlık teknolojisi ile topluma kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesislerinde görev yapmak üzere sağlık personeli ve sürekli işçi kadrolarına Sağlık Bakanlığı tarafından toplamda 523 personel ataması yapıldı.  

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesislerinde görevlendirilmek üzere; 56’sı ebe-hemşire, 234’ü tıbbi sekreter, 9’u fizyoterapist, 6’sı diyetisyen, 5’i psikolog, 19’u sağlık teknikeri olmak üzere 400 sağlık personeli, 65 temizlik görevlisi, 40 güvenlik görevlisi ve diğer hizmet grubunda 18 sürekli işçi ataması yapıldı. Yeni atamalarda birlikte sağlık ordusunun büyüyerek güçlendiğini ifade eden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, “Vatandaşlarımıza daha nitelikli verimli sağlık hizmeti sunma hedefimiz istikametinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek sağlık alanında hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz. Yeni atamaların sağlık camiamıza ve şehrimize hayırlı olmasını temenni eder,  görevlerine başlayacak olan sağlık personellerimize de çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Aydın sağlık kadrosuna 523 personel atandı