Şeyhler düğün salonu yenileniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern bir Çine için aralıksız çalışan Çine Belediyesi, kente yeni ve modern projeler kazandırırken mevcut tesisleri de yenileyerek vatandaşlarının konforu ve rahatı için hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatlarıyla göreve başlayan ekipler, yaklaşan yaz mevsimi öncesi belediyeye ait düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şeyhler Düğün Salonu’nda hummalı bir çalışma yürütüyor. Özellikle yaz aylarında gerçekleştirilen cemiyet törenlerinde vatandaşlarının mutluluğuna ev sahipliği yapan Şeyhler Düğün Salonu’nda, mutfak bölümü baştan sona yenilenerek düğün sahiplerinin kullanımına sunulacak. Soğutma sistemi, elektrik tesisatının da bakımdan geçirileceği salonda tuvaletler ve lavabolar da yenilenecek. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından daha modern ve kullanışlı hale gelecek Şeyhler Düğün Salonu, yeni sezonda da vatandaşların hizmetinde olacak.

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İlçeye yeni tesisler kazandırmak için projelerini hayata geçiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer çalışmaları yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Cumhuriyet Oteli ve Cumhuriyet Parkı’nın ilçeye kazandırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Enver Salih Dinçer, “İlçemize yeni sosyal tesisler kazandırırken, mevcut tesislerimizi ihmal etmiyoruz. Vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında olmak için çalışmalarımız sürüyor. Tesislerimizi Ramazan ayında yeniliyor, yeni sezonda yeni konseptimizle vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

DSC_0302

Image 1 of 8

Şeyhler düğün salonu yenileniyor