Seda Sarıbaş Çine’de alkışlarla karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş Çine’yi ziyaret etti. Çine’de kadınlar tarafından alkışlarla karşılanan Sarıbaş, “Eğer bana hizmet etme fırsatı verirseniz bende bir kadın kardeşiniz olarak sizler için ülkem, milletim, Aydın için çalışmanın sözünü veriyorum” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, Çine’yi ziyaret etti. Ziyaretine, Çine Organize Sanayi Bölgesi’nden başlayan Sarıbaş’ı AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı karşıladı. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Tosun’u ziyaret eden Sarıbaş, Organize Sanayi Bölgesi hakkında kendisinden bilgi aldı. Sarıbaş, daha sonra ağırlıkla kadınların çalıştığı Ahmetoğlu Turşu Fabrikasını ziyaret etti. Firma sahiplerinden Özgüç Sürer, fabrika hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra, Sarıbaş çalışan kadınlarla buluştu.

Kendisini kısaca tanıtan Sarıbaş, “Eğer bana hizmet etme fırsatı verirseniz bende bir kadın kardeşiniz olarak sizler için, ülkem, milletim, Aydın için çalışmanın sözünü veriyorum” diye konuştu. Fabrika ziyaretinin ardından Dutluoluk Mahallesi’ni giden Sarıbaş, burada kadınlar tarafından alkışlarla karşılandı. Herkesle tek tek selamlaşarak konuşma yapan Sarıbaş, daha sonra yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, merkez hakkında bilgilendirme de bulunarak Çine için önemli bir merkez olduğunun altını çizdi.

SEDA-SARIBAS-ZIYARET-1

Image 2 of 13

Seda Sarıbaş Çine’de alkışlarla karşılandı