Karakoz ve CHP Çine, üreticilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz ve CHP Çine İlçe Örgütü, Çarşamba Pazarı’nda pazar ve çarşı esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi, CHP iktidarında yapılacak çalışmaları anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütleri, yöneticileri ve milletvekili adayları, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Burak Yılmaz, İl Disiplin Kurulu Yöneticisi Orçun Akbulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve yönetimi Çine Akçaova Mahallesi’nde pazar ve çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Üreticilerin, esnafların ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen CHP heyeti, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı’nın vaatlerini Çinelilere anlattı. Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nde bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına ışık tutacak olan vaatlerini dinleyen vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’na destek sözü verdi.

Çineli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, pazar ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Milletimiz kaynamayan tencereden, ödenemeyen krediden, tarlada ve ağaçta kalan mahsulden şikayetçi. 15 Mayıs’ta bereket içinde bir Türkiye sözü veriyoruz” dedi.

CHP-15

Image 15 of 15

Karakoz ve CHP Çine, üreticilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi