‘Çine’nin Abisi Mustafa Savaş’ diyerek karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti 28. dönem Aydın Milletvekili adayları Çine’de düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında bir araya geldi. Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında Çineli gençler, Çineli Mustafa Savaş’ı ‘Aydın’ın ve Çine’nin abisi Mustafa Savaş’ diyerek tezahürat ederek karşıladı.  

  

Adaylar, partililerce AK Parti Çine İlçe Başkanlığı önünde karşılandı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatımıza emanet ettiği 28. Dönem milletvekili adaylarımız, muhtarlarımız, mahalle başkanımız ve dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz” dedi.

“ÇİNE AK PARTİYE HER ZAMAN DESTEK OLDU”

Çine’nin 14 Mayıs’a hazır olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, 14 Mayıs seçiminin önemine vurguladı. Çine’den en güçlü destek ile Aydın’dan en yüksek Milletvekili sayısı ile Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için yola çıktıklarını belirten Ökten, “Güçlü liderin arkasında siyaset yapmak her zaman herkese nasip olmaz. Bu konuda çok şanslıyız. Bütün dünya Türkiye’deki seçimi izliyor. Dosttu ve düşmanı.  Biz ittifak ortaklarımız ile birlikte ayrışmadan, bir tek kavga gürültü olmadan bir süreç yaşadık. Çünkü bizim ortak olmamızı sağlayan konu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası ve geleceğidir. Bizim Cumhur İttifakımızın kapalı kapalı ardında değişik pazarlıklarımız yok.  14 Mayıs gecesinde hep birlikte 13. Cumhurbaşkanımızı seçip Aydın’dan da en yüksek milletvekili sayısı ile gücümüzü gösterelim. Çine her zaman AK Partiye destek oldu. Girdiğimiz bütün seçimlerden birinci parti olarak çıkarttı. Bundan sonrada desteklerinizden inancımız tam. Biz bir olduğumuzda hiçbir şey bizi yıkamaz” dedi.

“BU KARDEŞİNİZE HEP DESTEK ÇIKTINIZ”

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, “ Bu gün duygulandım ve heyecanlıyım. Her zaman bu kardeşine sahip çıktınız. Allah sizden razı olsun. Ben sizden razıyım. Çine’nin evladı olarak üçüncü kez milletvekili adaylığı için sizlerin karşınızdayım. Yola çıkarken bir borcum var demiştim. Bu borcumu ödemek için var gücümle çalışacağımı sözünü vermiştim. Kendime göre vicdanım rahat. Elbette eksiklerimiz var. Yapacağımız çok işimiz var. Bu güne kadar ilçemize yaptığımız çok hizmetler var. Önümüzdeki dönem parlamentoya gidecek olduğumu arkadaşlarımız ile birlikte ilimize ve ilçemize var gücümüzle hizmet edeceğimiz sözünü bir kez daha buradan vermek istiyorum. Çine benim için çok önemli ve kıymetidir. Çine’de doğan çocuğun karnı Çine’de doymalı. Hep gittiğimiz yerlerde bunu söyledim. Bu güne kadar bunun mücadelesini verdim ve vereceğim” diye konuştu.

14 Mayıs seçim önemine vurgulayan Savaş, “Çine ve Aydın geçmişte olduğu gibi bu seçimde vermiş olduğu desteği tekrarlayacaktır. Biz Çine ve Aydın’da yeniden bir başarı hikâyesi yazacağız. 21 yıllık eser ve hizmet siyasetini 14 Mayıs akşamı hep birlikte burada taçlandıracağız” dedi.

DSC_9814

Image 2 of 15

‘Çine’nin Abisi Mustafa Savaş’ diyerek karşılandı