Çine’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çine’de düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk olarak Çine Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Kutlamalar Yüksel Yalova Stadyumunda devam edildi.

Saygın duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün önem ve anlamını belirten konuşmayı Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan yaptı. Yavuzkan konuşmasında, “Çocuklarımız, yarınlarımız; Aziz milletimizin bütün dünyaya, kendi geleceğini tayin etme konusunda tek söz sahibinin yine kendisi olduğunu ilan ettiği bugün, milli varlığımızın en değerli ve gurur verici anlarından biri olarak medeniyet tarihine geçmiştir” dedi.

Program 23 Nisan konulu şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer ve Cumhuriyet Savcısı Abbas Aslan tarafından ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından çeşitli okulların öğrencileri tarafından hazırlanan gösterisi ile program sona erdi.

23-NISAN-7

Image 7 of 7

Çine’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı