Çine Belediyesi çevre sağlığı için aralıksız çalışıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi, yaz aylarının yaklaşması ile ortaya çıkan sinek ve karasinek gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Çine Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda havaların ısınmasıyla birlikte insan sağlığını tehdit eden haşerelerle mücadele etmek üzere ilaçlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Çine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi tarafından gerçekleştirilen ilaçlama faaliyetleri, çevre sağlığı açısından hiçbir yan etkisi bulunmayan, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla yapılıyor. Sivrisineklerin ve haşerelerin üreme noktaları olan yerler büyük bir titizlikle ilaçlanıyor. Veteriner hekimler kontrolünde uzman ekiplerle sürdürülen çalışmalar, belirlenen program doğrultusunda tüm mahallelerde gerçekleştiriliyor. İlaçlama çalışmalarında haşerelere karşı erken önlem alınması için çalışmalarını aralıksız sürdüren İlaçlama Birimi ekipleri, yapılan çalışmalarda ekolojik dengenin korunması için de gerekli önlemleri alıyor.

“DAHA TEMİZ, SAĞLIKLI VE YAŞANABİLİR BİR ÇİNE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İlçede yaşayan vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmeleri için çalışmaların hızlandığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan ilaçlama, mücadelede büyük önem taşıyor. Belirli bir takvim çerçevesinde ilçemizin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için yoğun mesai harcıyor. Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Çine için faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

DSC_0507

Image 1 of 12

 

 

Çine Belediyesi çevre sağlığı için aralıksız çalışıyor