Çine Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunu yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Meclisi Nisan ayı oturumu gerçekleştirildi. Çine Belediyesi Havuzlu Tesislerinde gerçekleşen toplantıya meclis üyelerin tamamı katılırken CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İyi Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve Yönetimi ve MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç da katıldı.

Faaliyet raporlarının oylandığı oturumu, Başkan Vekili Mehmet Kıvrak yönetti. 10 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis oturumunda, komisyon ve encümen üyeleri seçimi de yapıldı.

Çine Belediyesi’nin 2022 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ile başlanan toplantıda, tüm meclis üyelerine faaliyet raporu dağıtıldı. Başkan Vekili Mehmet Kıvrak’ın oturumu açmasının ardından Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Evren Aytepe, söz istedi.

Aytepe, “Faaliyet raporunuzda yeterlilik görmüyoruz. Vaat ettiklerinizle yaptıklarınızın arasında dağlar kadar fark var” dedi.

Çine Belediyesi’nin 2022 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonundan havale edilen katı atık tarifelerinin görüşüldü. Bütçe komisyonu 2023 yılında katı atık tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapılmamasını karar verdi. Meclis üyeleri bu kararı oy çokluğu ile kabul etti.

“FUTBOLCULARA HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK”

Çine Belediyesi 100. Yıl Futbol Turnuvasında verilecek olan ödüllerin görüşüldü. Bu konuda meclis üyelerine bilgi veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Futbol kursu düzenledik. Bunun sonunda takımları ödüllendirmek istedik. 1,2, ve 3 olan takımlarını spor malzemesi hediye çeki vermek istiyoruz. Amacımız gençlerimizi sporu sevdirmek ve özendirmek. Birinci olan takım oyuncularına 5 bin TL, ikinci takım oyuncularına 3 bin TL ve üçüncü olan takım oyuncularına bin TL spor malzemesi alması için hediye çeki düşündük” dedi.

Başkan Dinçer’in bu teklifi oy birliği ile kabul etti.

Cumhuriyet Oteli konaklama ücretleri ve Cumhuriyet Oteli restoranında servis edilecek yiyecek, içecek ücretleri ile düğün salonu kira ücretinin belirlendi.  

 

SEÇİMLER YAPILDI

İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonlarının görev süresi ve üye sayısının belirlenmesi sırasında görev süresi 1 yıl ve üyelerin de 3 kişiden oluşması kararlaştırıldı. Buna göre yapılan oylamada ise, İmar Komisyonu üyeliğine Semra Eroğlu, Hasan Yörük ve Şakir Deniz seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’na da Mehmet Kıvrak, Cengiz İnce ile Efrahim Çayır seçildi. Encümen Üyeleri de Özden Okumuş ve Kübra Kırmızıgül seçildi. 

DSC_9748

Image 2 of 6

Çine Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunu yaptı