Aydın Tarım Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı  

featured
AYDIN TARIM FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Tarım, Gıda Ve Hayvancılık Fuarı, açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere açtı. 498 markanın katıldığı fuarda ise Aydınlı firmaların yoğunluğu dikkat çekti. 

Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden olan Aydın, Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na 10’uncu kez ev sahipliği yapıyor. Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuar, düzenlenen açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları ve ziyaretçileri bir araya getirecek olan fuara, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Aydın Efeler Pamuk Tarım Satış Kooperatifi depolarında düzenlenen fuarın açılışını Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve beraberindeki protokol üyeleri gerçekleştirdi. Bu yıl 498 markanın katılım sağladığı fuarı gezen Vali Aksoy ve beraberindeki protokol üyeleri, fuar alanındaki stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Tarım fuarlarının ülke tarımının gelişmesine katkı sağladığına dikkat çeken Vali Aksoy; “Aydın, tarım şehri ve bu sebeple tarım fuarları Aydın için oldukça önemli. Açılan Aydın Tarım Fuarına 498 firma katıldı. Tarımsal anlamda yeni ürünlerin paylaşılması, üreticiyle tüketicinin bir araya gelmesi bakımında fuarlar oldukça önemli. İlimiz adına da Aydın tarımı adına da oldukça önemli bir fuar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar 30 Nisan Pazar gününe kadar saat 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

AYDIN TARIM FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Image 9 of 9

AYDIN TARIM FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

 

Aydın Tarım Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı