Kendileri küçük başarıları büyük

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde düzenlenen okullar arası turnuvalarda Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal ve Küçük Erkekler Futbol Takımı, Çine’yi başarıyla temsil ediyorlar.

Aydın il genelinde okullar arası futsal ve küçük erkekler futbol takımları arasında düzenlenen turnuvada, Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu başarılara imza atmaya devam ediyor. Yıldız Erkek Futsal Takımı Grubundaki Özel Bilim Kolejini 6-0, Hacı Lütfiye Atay Ortaokulunu 6-1 yendikten sonra Gazi Paşa Ortaokulu ile 3-3 beraber kaldığı maçta penaltılarla üstünlüğü sağlayan Çine ekibi, 2. Tur grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı da, 1. Tur maçlarından sonra 2. Tur maçlarında Didim Efeler Ortaokuluyla ilkyarısını 2-0 geride kapattığı maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2 2 beraberlikle tamamladı. 2. maçında ise Bıyıklı Şehit Abdurrahim Çakır Ortaokulunu 1-0 geriden gelip 4-1 kazandı. Böylelikle Çine’nin genç yetenekleri, 21 Mart’a oynayacağı Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu’ndan alacağı 1 puan ile Yarıfinal gruplarına kalmaya hak kazanacak.

Her iki takımının başarısından gurur duyduğunu ve sporcularını tebrik eden Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “İlçemizi ve okulumuzu alacağımız en iyi başarıyla temsil etmek istiyoruz” dedi.

Sporcuların başarılarından sonra onlara yemek ile ödüllendiren Çine Spor Kulübü Üyeleri Bülent Dalman, Mevlüt Uyar, Necati Uyan ve Ahmet Harman, gösterdikleri önemli başarıdan dolayı sporcuları ve Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Yıldırım’a teşekkür etti. 

1-11

Image 10 of 10

 

Kendileri küçük başarıları büyük