Eşiyok milletvekili aday adaylığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Çine Belediye ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa eden Mutlu Menderes Eşiyok, 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Çine İlçe Binasında partililer bir araya gelerek milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Eşiyok, herkesten destek istedi. Eşiyok’un, aday adaylığı açıklamasında eşi Münevver Eşiyok, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çine Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve partililer yalnız bırakmadı.

Eşiyok, resmi başvurusunu bu gün saat 16.00’da AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda yapacak.

“HAYIRLI OLSUN”

‘Hepiniz hoşgeldiniz’ diyerek sözüne başlayan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart’ta kararnamesini imzalayarak 28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimin startını vermiş bulunmaktadır. Dolayısıyla da AK Parti Aydın İl ve İlçe Teşkilatları olaraktan yeni dönemde milletvekili aday adaylarını misafir ediyoruz. Bugün de aramızda önceki dönem Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz, 2019 yılında beraber Çine Belediye Başkan Aday Adayı olarak yarıştığımız arkadaşımız ve kardeşimiz Mutlu Menderes Eşiyok da bu kutlu yolda ‘bende varım’ diyerek start vermiştir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“TÜRKİYE İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

28’nci dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı açıklamasında AK Parti Çine İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Mutlu Menderes Eşiyok, “Başkanım Burhan Kandemir’e teşekkür ediyorum. Her zaman abi olarak gördüm. Her zaman beraber çalışma fırsatım oldu. İnşallah burada da devam edeceğiz. Hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum değerli dava arkadaşlarım. Biz bir yola çıktık. Çine’nin evladı olarak Türkiye Yüzyılında biz de varız dedik. Allah nasip ederse ve partimizde bize görev verirse sonuna çalışacağız. Vazgeçmek yok, bırakmak yok. Genciz daha çok çalışacağız. Türkiye için daha çok çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

“ÇİNE HER ZAMAN SİYASETLE İÇ İÇE OLMUŞTUR”

Eşiyok, “1988 Aydın doğumluyum. İlköğretim hayatıma Çine’de devam ettim. Sabancı Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okudum. Vatani görevimimi İzmir’de yaptım. Aile işletmemizde iş hayatıma devam ediyorum. 2016 yılında AK Partiyle tanışma fırsatım oldu. Burada ilçe başkanlığı aday adaylığından tutun da belediye başkan aday adaylığı daha sonra nasip oldu Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Bu parti bizi hep iyi yerlere getirdi. Abilerimiz hakkımızda güzel yorumlar yaptı. Biz de bugün liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduğumuzu ona bir omuz vermemiz gerektiğini, onun üstünden yük alarak nerde olduğumuzu belirtmek istedik. Burada biz de varız dedik. Nasip olur bize bir görev tebliğ edilir ve edilmezse de çok problem değil. Ama biz doğru yerde olduğumuza inanıyoruz. Allah nasip ederse doğup büyüdüğüm bu toprakları hizmet etme şansı verilirse hep beraber güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Çine her zaman siyaseti seven bir ilçe olmuştur. Her zaman siyasetle içi içe olmuştur. Vekillerimiz çok çalışıyorlar. Çine’ye her zaman destek oluyorlar. Özellikle Çineli vekilimiz Mustafa abimiz var. Vekilimiz Çine için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. İnşallah daha güzel yerlerde de olur. Biz sadece onların üzerinden yük alarak destek olup bu yolda onlarla birlikte biz de varız biz de yürüyebiliriz demek için yola çıktık. Nasip olursa sonuna kadar gitmek istiyoruz. Güzel projelerimiz ve hedeflerimiz var. İnşallah bu fırsat bize verilir. Hepinizden Allah razı olsun. Güzel temenniler aldım” dedi.

ESIYOK-1

Image 1 of 21

Eşiyok milletvekili aday adaylığını açıkladı