Dinçer, 8 Mart’ta kadınları unutmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaretlerde bulunarak kadınların gününü kutlayıp, çiçek hediye etti.

Çine Belediyesi hizmet binası önünde belediyede çalışan kadın personelle bir araya gelerek günlerini kutlayan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, daha sonra Çine Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Personel ve vatandaşların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Dinçer, çiçek hediye ederek, personele çalışmalarında kolaylık, muayene olan ve tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette geçmiş dönemde yaşadığı sağlık sorunlarını hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, 8 Mart’ın kendisi için farklı bir anlam taşıdığını belirterek, bu nedenle ilk ziyaretini hastaneye gerçekleştirdiğini ifade etti. Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Dinçer, “Geçtiğimiz 8 Mart Dünya Dünya Kadınlar Günü’nde Malatya’da yoğun bakımda tedavi görüyordum. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde yeniden hayata tutundum. Tüm sağlık çalışanlarımız iyi ki var. Tüm zorluklara rağmen görevlerinin başındalar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.      

“KADINLARIMIZIN EMEĞİ, CESARETİ, ÖZVERİSİYLE YAŞADIĞIMIZ DEPREM FELAKETİNİN İZLERİNİ EN KISA SÜREDE SİLECEĞİZE İNANCIM TAM”

Kadınların hayatın her alanında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kadınlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında depremden etkilenen kadınları da unutmadı.

Yaşanan deprem felaketinin izlerinin en kısa sürede silinmesi için çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Enver Salih Dinçer, şu ifadeleri kullandı:

“Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınlar, hayatın her aşamasında aldığı görevlerle vatanına ve milletine önemli hizmetlerde bulunmuş, kahramanlığı ve vatanseverliğiyle de adını tarihe yazdırmıştır. Kadınlar, toplumumuzun mimarlarıdır. Bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözü ışığında kadınlarımızın emeği, cesareti, özverisiyle yaşadığımız deprem felaketinin izlerini en kısa sürede silerek yeniden aydınlık günlere döneceğimize inancım tam. Bu duygu ve düşüncelerle kadına yönelik her türlü ayrımcılığın kalktığı, her türlü şiddetin son bulduğu, kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği, yaralarımızın sarıldığı daha güzel bir ülke ve dünya ümidiyle tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Hayatını kaybeden kadınlara Allah’tan rahmet, şifa bekleyenlere acil şifalar diliyorum.” 

DSC_0619

Image 1 of 10

Dinçer, 8 Mart’ta kadınları unutmadı