Cumhuriyet Mahallesi’nde yollar yenileniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi, vatandaşların yaşam konforunu arttırmak için çalışmalarını planlı ve hızlı bir şekilde sürdürüyor. İlçe genelindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolları yenilemeye devam ediyor.

Çine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği yol yenileme çalışmalarıyla ilçe genelindeki yolları yenileyerek vatandaşların kullanımına sunuyor. Ekipler, sürücülerin ve yayaların güvenliğini sağlamak adına yol çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Şevketiye Mahallesi 250, 331 ve Ali Rıza Efendi Sokak’taki yol yenileme işlemlerini tamamlayan ekipler, doğalgaz altyapı çalışmaları sona eren Cumhuriyet Mahallesi 32’nci, 33’üncü ve 36’ncı Sokak’ta çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında doğalgaz çalışmaları ve yoğun kullanımdan dolayı deforme olan eski kaplamalar iş makineleriyle kaldırılarak yeni yol yapım çalışmalarına başlandı. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise parke ve bordür taşı döşemesi yapılan yollar yeni ve güvenli görünümüne kavuşmuş olacak.

Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke ve yol tamiratlarına da bir yandan devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal Evciler Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

“ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATIYORUZ”

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, vatandaşların güvenliği ve konforu için ilçe genelinde çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirtti.

Başkan Dinçer, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İmkânlarımız dâhilinde devam eden çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalarımızın tamamlandığı mahallelerimizde yollarımızı hemen kullanıma açıyoruz. Mahallelerimizde eskiyen ve bozulan yolları yenileyip hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Araç ve yaya trafiğimizi rahatlatmak için gereken adımları atıyoruz. Çine’miz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

CUMHURIYET-MAH-1

Image 2 of 12

Cumhuriyet Mahallesi’nde yollar yenileniyor