Çine Spor Kulübü yöneticileri İlçe protokolüne ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Spor Kulübü yöneticileri, İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan ve diğer ilçe protokol üyelerini ziyaret etti. Kulüp Yöneticisi Avukat Gülsan Küçük, amaçlarının ilçede spor yapan çocukların sayısının artması olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin 100. Yılı’nda kurulan Çine Spor Kulübü kurucuları ve yöneticilerinden oluşan heyet, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’ı ziyaret etti.

“Ziyaret ettiğimiz devlet büyüklerimiz kulübümüzün Çine’mize hayırlı olmasını dileyerek her türlü destekleri vereceklerini ifade ettiler” diyen Gülsan Küçük, sözlerini şu ifadelerle tamamladı; “Devlet büyüklerimize kulübümüze gösterdikleri ilgi ve karşılamaya kulübümüz ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün çocuklarımızın bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini spor yaparak geliştirmeyi amaçlıyoruz. Çine’mizde spor yapan çocuk sayısının artmasını istiyoruz ve bunu devlet büyüklerimizin da desteği ile başaracağız.” 

CINE-SPOR-KULUBU-3

Image 2 of 2

Çine Spor Kulübü yöneticileri İlçe protokolüne ziyaret etti