Başkan Dinçer muhtarlarla bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Ali Tarhan ve Yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve belediye meclis üyeleri de yer aldı. Muhtarlarla bir araya gelen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek, çözüm önerileri ve yapılacak çalışmaları paylaştı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer,

“Bugüne kadar olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzde yakın zamanda genel seçimler, yaklaşık bir yıl sonra da yerel seçimler var. Bugüne kadar olduğu ilçemize halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Depremlerin gölgesinde bir seçim sürecine gideceğiz. Ülke olarak zor bir yıldan geçiyoruz. Siyasetçiler olarak bizlerin de işleri zorlaştırmaması gerektiğini düşünüyorum. Seçim havasının birlik ve beraberlik içinde halkımızın yararına geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu. 

DERNEK BİNASI TALEBİNDE BULUNDULAR

Ziyaretinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan, Başkan Dinçer’den dernek binası talebinde bulundu.

Dernek Başkanı Tarhan’ın talebini olumlu karşılayan Başkan Enver Salih Dinçer, “Belediye olarak yardımcı olmaya çalışırız. Belediyemize ait boş bir yerimiz varsa uygunsa tabi ki olur” cevabını verdi.

“ÇİNE’MİZİN SULARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Muhtarlar taleplerini dinleyen Başkan Dinçer’e su ücretlerinin arttığını çözüm için neler yapılabileceğini sorarak yardım istedi.  Su kullanım ücretlerinde yaşanan artış konusunda muhtarları bilgilendiren Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“Bu artış, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bir karar değil diye biliyorum. Bu artışın kanunen yapılması gerektiğini biliyorum. Konuyla ilgili bir araya gelip dilekçe yazarak, konunun yetkililerine taleplerimizi iletelim.”

Ülke genelinde yaşanan iklim değişikliğine dikkati çeken Başkan Dinçer, “Yaz aylarında kuraklık sorunuyla karşı karşıya kalabiliriz. Barajlarımızdaki doluluk oranımız şu an yeterli durumda ancak, suyumuzu kendimiz kullanmıyoruz. Çine’nin suyu başka ilçeler tarafından kullanılıyor. Su, Çine’nin ise Çine’nin bir sulama birliği olması gerekiyor. Çine’de toplanan suyu başka ilçelerin sulama birliklerinin dağıtmaması gerekiyor. İleride sorunlar yaşamamak için eskiden olduğu gibi birlik kurarak Çine’mizin suyuna sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

“ÜCRETLER VE HER TÜRLÜ MALZEME DESTEĞİNİ BİZ KARŞILAYACAĞIZ”

Muhtarların yollara parke taşı döşenmesi taleplerine de cevap veren Başkan Dinçer, “Yollarımızla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Kırsal mahallerimiz için muhtarlarımızdan isteğim taş döşeme işini yapacak ustalar bulmaları. Ustalarımızın ücretleri ve her türlü malzeme desteği belediyemiz tarafından karşılanacak. Muhtarlarımızla iş birliği yaparak, mahallerimize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

DSC_0782

Image 1 of 7

Başkan Dinçer muhtarlarla bir araya geldi