Madranspor futbol kursu afetzedelere de kurs verecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi ve Çine Madranspor Kulübü işbirliğinde düzenlenen futbol kursunda, deprem bölgesinden Çine’ye gelen çocuklara da ücretsiz kurs verilecek.

Çine Belediyesi, Kahramanraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Depremzedeler için toplanan yardımlar sürerken, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşlar için de çalışmalar yürütülüyor. Çine Belediyesi, deprem bölgesinden gelen gençlerin sosyalleşmesi, ruhen, bedenen ve fiziken gelişimlerinin devamı için Çine Madranspor Kulübü işbirliğinde düzenlenen futbol kursu kapsamında ücretsiz kurs verecek. Kursa katılmak isteyen gençler ve aileleri, 0 256 711 69 28-0541 454 11 22 numaralı telefonu arayarak belediye hizmet binası veya Kurs Antrenörü Tolga Paldrak ile iletişime geçebilecek. Kursa kayıt yaptıran gençler, kendi yaş grubundaki diğer kursiyerlerle birlikte eğitim görecek. Eğitimler, Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki halı sahada verilecek.

Çine Belediyesi olarak ilk günden bu yana afetzedelerin yanında olduklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Depremin yıkıcı etkilerini azaltmak için çalışmalarımız sürüyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için de çalışmalara başladık. Afetten etkilenen gençlerimizin sosyalleşmesi ve fiziki gelişimleri için futbol kursumuzun kapılarını açtık. İlçemize gelen tüm genç kardeşlerimizi kursumuza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Madranspor futbol kursu afetzedelere de kurs verecek