Karpuzlu, Bodrum’a bağlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Karpuzlu-Milas Karayolu Labranda mevkiinde kalan 5 kilometrelik yolun tamamlanması için devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dönmez, “Yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanmasını hedefliyoruz.” dedi.

Karpuzlu’nun ekonomisine ve turizmine katkı sağlayacak olan yol çalışması, bir süre önce başlamıştı. Ancak Labranda mevkiinde dar olan yolun genişletilmesi için yapılması planlanan çalışmalar, bölgenin sit alanı olmasından dolayı gerçekleşememişti. AK Parti Aydın Milletvekilleri ve Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in girişimleri sonucu yeni güzergah belirlendi. 5 kilometrelik yeni güzergahın belirlenmesinin ardından bölgede çalışmalar yoğunlaştı.

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Dönmez, Karpuzlu halkına müjde verdi. Yol ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Dönmez, “Labranda mevkiinde dar olan yolun genişletilmesi için çalışmalar yapılacaktı. Ancak bölgenin sit alanı olmasından dolayı gerçekleşmedi. Biz de bölgede yeni bir güzergah belirledik. Yeni güzergahta çalışmalar devam ediyor. Yıl sonuna kadar yolu hizmete açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Yol çalışmalarıyla ilgili ihalenin içerisine şehiriçi yolunu da eklettirdiklerini ifade eden Başkan Dönmez, “Asfaltla ilgili numuneler alındı, ölçümler alınıyor. Karayolları tarafından yapılacak olan çalışmalarla şehiriçi yolumuzda asfaltlanacak” diye konuştu.

BBF78394-C639-4C1B-96A9-29C844A6F2DC

Image 1 of 12

 

Karpuzlu, Bodrum’a bağlanıyor