Çine Spor Kulübü çocuklarıyla buluşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde kurulan Çine Spor Kulübü kurulum aşamasını tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

Aydın ve Çine futboluna uzun yıllar hizmet veren futbolcu ve antrenör emekli öğretmen Bülent Dalman öncülüğünde kurulan Çine Spor Kulübü, futbolu öğrenmek isteyen çocuklara kapılarını açtı. Çocuklara küçük yaştan itibaren iyi bir futbol eğitimi vermekle birlikte onları kötü alışkanlıklarından uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Bülent Dalman, “Spor, evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve fair-play ilkelerine bağlı, saygılı, kültürlü ve sosyal genç bireylerin yetiştirilmesi için gerekli bir eğitimdir. Ayrıca sürekli gelişen teknolojiden ve bilimsel çalışmalardan maksimum seviyede faydalanarak sporda yetenekli çocuklarımızı Türk futboluna armağan etmek istiyoruz” dedi.

Dalman, kulübün ve çocukların bu hedeflere ulaşması için Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni olan Fatih Yıldırım, Göksel Güneş ve Ahmet Harman ile beraber çalışacaklarını söyledi.

Dalman, Şubat tatilinde Efeler Spor Kulübü’nün düzenlediği Efeler CUP’ a kısa zamanda kurulmasına rağmen Çine Spor olarak katıldıklarını ve Çineli çocukların gösterdiği performans ve başarılarının heyecanını arttırdığını belirtti. Dalman, futbolu seven çocuk ve aileleri Çine Spor futbol okuluna davet etti. 

CINE-SPOR-1

Image 1 of 3

Çine Spor Kulübü çocuklarıyla buluşuyor