Çine Belediyesi’nin ikinci yardım TIR’ı da yola çıktı  

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi’nin Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasında ikinci tır da yola çıktı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok kentte büyük hasara neden olan depremin ilk gününde yardım çağrısında bulunmasının ardından başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çineli vatandaşların tek yürek olduğu yardım kampanyasında toplanan battaniye, kışlık kıyafet, ısıtıcı, kuru gıda, hijyen malzemeleri, bebek bezi gibi acil ve öncelikli ürünler titizlikle paketlenerek ikinci tıra da yüklendi. 

Yeni Aydın Taşıyıcılar Kooperatifi’nin hiçbir ücret talep etmeden Çineli vatandaşların yardımlarını ulaştırmak için araç ve şoför desteği sağlamasının ardından bir destek de Kardeşler Nakliyat’tan geldi. İkinci yardım tırının deprem bölgesine ulaştırılması için tüm masrafları Kardeşler Nakliyat Yetkilileri Selim Softaoğlu ve Selçuk Softaoğlu, üstlendi. Kardeşler Nakliyat’a ait ikinci yardım tırı deprem bölgesine ulaşmak için yola çıktı. 

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Çine halkının tek yürek olarak yardımlarını sürdürdüğünü belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “İlk sevkiyatımızın ardından ikinci sevkiyatımızı da Çineli hemşehrilerimizin özverisiyle kısa sürede gerçekleştirdik. Dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz bugünlerde araç ve şoför desteği sağlayan Kardeşler Nakliyat Yetkilileri Selim Softaoğlu ve Selçuk Softaoğlu’na Çine halkı adına teşekkür ediyorum. Depremzedelerimiz için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın yardımlarını en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için belediye hizmet binamız bugün de saat: 22.00’ye kadar açık olacak. Vatandaşlarımız yardımlarını iletebilir, ekiplerimize ayrıştırma ve kolileme işlemlerinde yardımcı olabilirler” diye konuştu.

DSC_0743

Image 1 of 8

Çine Belediyesi’nin ikinci yardım TIR’ı da yola çıktı